У якому випадку потрібно робити пілінги при сонці

Відверто про пілінги з PCA Skin

Професійні процедури – важлива складова повноцінного догляду для здорової та красивої шкіри.

Серед професійного лікування, хімічні пілінги займають важливе місце, як один із найшвидших та найефективніших способів для лікування гіперпігментації, акне, корекції зморшок, усунення тьмяного кольору шкіри та нормалізації обмінних процесів.  


Процедура хімічного пілінгу зазвичай проводиться курсом, з комплексною схемою домашнього догляду та захистом від ультрафіолету. 

Страхи!

У сучасному світі, коли ринок перенасичений пропозиціями щодо догляду за шкірою, і стрімко зростає, зростають і страхи щодо їхньої безпеки.

Щодо хімічних пілінгів, основним побоюванням залишається ризик виникнення гіперпігментації, особливо під час сонячної активності.


Гіперпігментація – загальне, збірне поняття, яке характеризується зміною кольору певних ділянок шкіри, внаслідок порушення меланогенезу. Меланогенез - процес вироблення пігменту меланіну. Залежно від глибини залягання пігменту, пігментація може бути дермальною та епідермальною. Залежно від виду гіперпігментації та причин її утворення лікування може відрізнятися

Причини гіперпігментації зазвичай мають комплексний характері і можуть бути як внутрішніми, так і зовнішніми.


Незважаючи на поширену оману, вплив ультрафіолету не є першопричиною гіперпігментації - це спусковий механізм, який посилює наявні порушення.

Гіперпігментація та ускладнення. 

Гіперпігментація, що справді викликає побоювання, є наслідком запалення після активних процедур, включаючи хімічні пілінги – післязапальну гіперпігментацію.

Запалення, після професійного лікування, це нормальна, прогнозована та очікувана реакція організму. Запалення провокує вивільнення медіаторів запалення та пригнічення ферментативної активності, блокування процесу меланогенезу та підвищення імунної відповіді шкіри. Всі ці фактори спрямовані на

прискорення клітинного обороту та неоколагенезу, за рахунок чого ми і отримуємо бажаний ефект. Іншими словами, ми навмисно провокуємо цю реакцію, щоб посилити зростання епідермісу та прискорити заміщення пошкоджених клітин здоровими, швидше просуваючи їх до поверхні.


Поява післязапальної гіперпігментації є наслідком неправильного постпроцедурного догляду або неналежної підготовки шкіри до хімічного пілінгу (пацієнтів з IV фототипом)

За статистикою, гіперпігментація як ускладнення може бути у людей з IV і вище фототипом. Для людей з I та II фототипом це не властиво, у них лабільніше протікає лікування та відновлювальний період, навіть без спеціальної підготовки, III фототип є проміжним.


Фототип - Шкала Фіцпатрика або шкала фототипів шкіри Фітцпатрика - числова шкала, заснована на класифікації кольору шкіри людини

Частою практикою для пацієнтів з IV і вище фототипом є призначення спеціальної схеми як підготовки та превентивної міри для виключення гіперпігментації як наслідки запального процесу.

Широка лінія засобів для домашнього догляду PCA Skin дозволяє скласти оптимальну схему лікування, як з метою підготовки до процедури, так і на час реабілітаційного періоду, для комфорту, профілактики гіперпігментації та оптимального результату!


І так що важливо?!

Хімічні пілінги PCA Skin - безпечні, що самі нейтралізують пілінги, які можна проводити цілий рік! Важливо дотримуватися рекомендацій щодо догляду за шкірою до, під час та після процедури.


• При виборі лікування та його методів, важливо розуміти які цілі ми хочемо досягти та дотримуватись усіх заходів безпеки та правил у постпроцедурному догляді, згідно з рекомендаціями. Тому вибір фахівця дуже важливий для досягнення бажаного результату без ускладнень. Процедури та продукти PCA SKIN доступні лише у ліцензованих спеціалістів з догляду за шкірою, які пройшли навчання та сертифікацію PCA SKIN та знають всі особливості їх використання.


Комплексний підхід завжди ефективніший, раціональніший і безпечніший!

Професійне лікування, постпроцедурний догляд, при необхідності схема для підготовки шкіри до хімічного пілінгу (для IV фототипу) та захист від ультрафіолету у щоденному догляді – ваша красива та здорова шкіра без ускладнень!


• Незалежно від фототипу шкіри, використання сонцезахисного крему із SPF фактором не менше 30 – обов'язкове правило, яке діє для всіх!


PCA Skin - із турботою про здоров'я вашої шкіри!