DIGITAL NECK АБО СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ 21 СТОЛІТТЯ

С PCA Skin - есть решение

У міру того, як технології проникли в наше повсякденне життя і всі види діяльності, вони трансформували види інформації та засоби, за допомогою яких ми її отримуємо. Незважаючи на те, що ми обізнані про фундаментальне зрушення в тому, як ми отримуємо інформацію, проведені дослідження та статистика, тільки починають відображати, як саме ці зміни відбиваються на людському організмі.

 

У сучасному цифровому світі смартфони використовують у всіх сферах. Нерідко ми годинами пропадаємо на просторах інтернету: у соціальних мережах, набираючи повідомлення, переглядаючи популярні відео ролики на YouTube або з головою поринаючи у відео гру, весь цей час наш організм відчуває сильне навантаження, особливо наша шия.


Людина та смартфон

Згідно з останніми проведеними дослідженнями, половина користувачів проводять зі смартфонами понад 5 годин на день, а 26% – понад 7 годин. Щорічно, на нові пристрої споживачі витрачають понад 370 мільярдів доларів у всьому світі. 

• В даний час у світі 3,5 мільярда людей володіють смартфонами, це становить 45,15% населення планети. Ця цифра значно зросла порівняно з 2016 роком, коли становила 2,5 мільярда користувачів.

• Міленіали розмовляють по своїх телефонах 5,7 години на день, а бебі-бумери 5 годин.

• Люди перевіряють свої телефони в середньому 58 разів на день, причому більш як половина з них відбувається в робочий час.

• Міленіали проводять 48 хвилин, набираючи текстові повідомлення на день порівняно з бумерами та їх 30 хвилинами.


Digital neck – проблема сучасного покоління, про неї не чули наші бабусі та батьки, але в сучасному технологічному світі вона стала справді актуальною.


Digital neck що це?

Digital neck або tech neck, у дослівному перекладі означає технологічна або цифрова шия. Digital neck викликає занепокоєння серед медичних працівників, оскільки весь час, проведений із цифровими пристроями, впливає як на фізичне, так і на психологічне здоров'я.

Набираючи текстові повідомлення, переглядаючи ролики, інформацію на смартфоні або планшеті, наша голова постійно опущена вниз, підборіддя притиснуте до грудей, а плечі напружені, всі ці фактори створюють несприятливу атмосферу для нашого організму: хребта, очей та шкіри.

 

Кожна сучасна людина - хороший кандидат для техно шиї

При постійному фокусі на синьому екрані наша голова опущена, і більше не підтримується всією системою хребців, а лише шиєю. Це створює додаткове навантаження на м'язи шиї і може призвести до неприємних відчуттів, включаючи головний біль від напруги. Ноутбуки створюють особливо погану поставу для шиї, тому що для кращого огляду ми автоматично округляємо плечі.

 

Digital та наша шкіра

Наша шкіра, як і організм загалом, відчуває постійні навантаження, пов'язані зі зміною клімату, стресом та впливом факторів навколишнього середовища. Digital, також не оминув нашу шкіру. Постійно опущена голова вниз і зміщення навантаження, провокує передчасне формування поперечних зморшок на шиї і так званого другого підборіддя, шкіра на шиї провисає і втрачає пружність. На жаль, своїми звичками ми мимоволі допомагаємо силам гравітації.

Тонкая и нежная, содержащая небольшое количество коллагена, кожа шеи наиболее подвержена провисанию. 

Колаген - фібрилярний білок, що становить основу сполучної тканини організму і забезпечує її міцність та еластичність

Наші звички та надмірна залученість у Digital простір сприяє прискоренню процесів старіння шкіри шиї та декольте. Якщо ще й врахувати той факт, що зоні шиї та декольте, з незрозумілих причин, приділяється набагато менше уваги, коли справа стосується професійного та домашнього догляду, то ці зони стають номером 1, що видають наш вік.


Рішення та профілактика

Так як у сучасному світі, коли абсолютно всі сфери життя трансформуються в комфортну діджитал інтерпретацію, відмовитися від телефонів, планшетів та інших, так необхідних нам девайсів ми не в змозі, покращити ситуацію все ж таки можна.


• Використовуйте опору для нижньої частини спини на своєму робочому стільці, щоб поводитись у здоровішій позі.

• Щоб не дивитися постійно вниз, підніміть ноутбук до рівня очей, помістивши під нього щось. Вам потрібно буде використовувати зовнішню клавіатуру, щоб комфортно друкувати з ноутбуком у цьому положенні, але переваги для вашої шиї будуть того коштувати.

• Зробіть кілька вправ. Поки ви навчаєтесь або працюєте, робіть короткі перерви, щоб робити прості рухи, наприклад, розмахувати плечима. Ви, можливо, напружуєте плечі, працюючи за комп'ютером, навіть не усвідомлюючи цього. У вільний час спробуйте деякі вправи для зміцнення м'язів шиї.

• Подбайте про здоров'я та молодість вашої шиї за допомогою спеціальних косметичних засобів.

PCA Skin представляє Perfecting Neck & Decollete - крем, спеціально розроблений для підвищення пружності та тургору ніжної шкіри шиї та декольте.


Що таке Perfecting Neck & Decollete?

Унікальна формула пептидів, вітамінів та антиоксидантів, зміцнює та ущільнює шкіру, підвищує її пружність та зводить до мінімуму вираженість тонких ліній та зморшок. Perfecting Neck & Decollete вирівнює тон і усуває почервоніння, покращує загальний стан шкіри, роблячи її більш еластичною, молодою та сяючою!

У щоденному догляді, дбаючи про шкіру обличчя та делікатну зону навколо очей, не забудьте приділіть увагу вашій шиї та зоні декольте. Використовуйте Perfecting Neck & Decollete у своєму щоденному догляді, вранці та ввечері, і результати не залишаться непоміченими.

Perfecting Neck & Decollete допоможе мінімізувати ефект tech neck та зберегти вашу шию та зону декольте здорової та молодої мінімізуючи прояв зморшок.

Детально читайте - Крем для шиї і декольте.

 

Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень із PCA Skin!
PCA Skin – довіряйте експертам!